henrikjeppesen.dk
  6900 Skjern

Kurwa CSS


stick 2018 01-05-2023 1 ST_NOT_ACTIVE
c89356_20230501080232.jpg
På trods af min tidligere store interesse for Photoshop og designs, så slå front-end aldrig helt igennem, da jeg begyndte at arbejde med web-udvikling. Det var back-end logik og arkitektur der trak i mig på det område. 

Det betyder nu ikke, at I helt skal snydes for front-end fornøjeligheder, for man har vel berørt det en kende. Kurwa CSS er en front-end værktøjskasse, lidt i stil med Bootstrap. Begge, både Bootstrap og Kurwa CSS, anvendes meget apropos i STAERK projektet, som er drivkraften bag det du kigger på i dette øjeblik.

Kurwa CSS indeholder komponenter, grids, typografiske forbedringer m.m som er bygget i SASS, hvilket giver en god CSS low-level struktur. SASS er en CSS kompiler, som er et krav at man har installeret, for at kunne anvende Kurwa CSS.

Kurwa CSS var det af et (nu) også tidligere projekt, kaldet Web Helpers, som var en stor omgang varierende værktøjer, der skulle hjælpe med at bygge projekter - Det varierede fra alt mellem CSS stylesheet komponenter, i form af SASS' Kurwa CSS, til generiske PHP modeller der kunne udføre alverdens handlinger. En del af det projekt, Web Helpers, florerer allerede i STAERK, som har samlet mange af de tidligere redskaber i 1 projekt.

Web Helpers havde en preview side, med gennemgående eksempler. Denne side skal jeg forsøge at bringe til live igen - Alt for jer, kære brugere.